HN Group udstiller på messer i Sverige og Tyskland

Med kort mellemrum deltager HN Group på 2 messer i hhv. Sverige og Tyskland.

Med kort mellemrum deltager HN Group på 2 messer i hhv. Sverige og Tyskland.

HN Group udstiller på Elmia Subcontractor

HN Group udstiller i år på Elmia Subcontractor messen i Jönköping. Fra den 10. – 14. november er vi med på den danske fællesstand arrangeret af den danske ambassade i Stockholm i samarbejde med Center for Underleverandører.

Elmia Subcontractor in Jönköping, Sverige byder på gode muligheder for at få et overblik over underleverandør industrien. Som den ledende messe af sin slags tiltrækker den enhver med tilknytning til underleverdør industrien. Udstillerne er ivrige efter at vise deres produktnyheder og nyskabelser, dermed bliver messen en udmærket inspirationskilde til nye løsninger.

I 40 år har Elmia Subcontractor været fremstillings industriens vigtigste markedsplads og været med til at skabe udvikling i verdens klasse. Messen er et internationalt mødested – 15.000 gæster og ca. 1.200 udstillere fra 30 lande. Et internationalt omdrejningspunkt og vindue til det globale marked.

Vi glæder os til at modtage dig på vores stand B07-85 på årets Elmia Subcontractor messe i Jönköping og præsentere dig for vores spændende nyheder.

Besøg os 10. – 14. nov. på stand B07-85

Se mere om Elmia Subcontractor messen her: http://www.elmia.se/subcontractor/

 

HN Group A/S på COMPAMED

   
Den 16. – 19. nov. 2015 udstiller HN Group på Compamed messen i Düsseldorf.

HN Group er i år at træffe på fællesstanden arrangeret af Danish Health Tech Group under Dansk eksportråd. Find os i Hal 08A på STAND R11.

Compamed messen er den førende markedsplads for produktudvikling og underleverandører til den medicinske branche. Her kan man træffe mere end 750 udstillere fra ikke mindre end 40 lande fordelt på 11.000 m² Compamed afvikles i forbindelse med MEDICA messen som tæller mere end 4.800 udstillere.
Samlet set er den komplette produktionskæde af medicinske produkter hermed repræsenteret. Et bredt spektrum af teknologi- og serviceløsninger til anvendelse indenfor den medicintekniske industri med nye materialer, komponenter, halvfabrikata, forpakning og serviceydelser over til komplekse ordreproduktioner og nanoteknologi.

Messen er uden tvivl kvalitativ og kvantitativ den bedste indenfor Medical Engineering og et centralt mødested for den samlede branche med temaet OEM internationalt set.

Besøg os på vores stand R11 i Hal 08A. Vi glæder os til at vise et stort udvalg at vore produkter frem og præsentere vore seneste nyheder.

Se mere om COMPAMED messen her: http://www.compamed-tradefair.com/