Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger hos HN Group A/S

Behandling af personoplysninger ifm. opfyldelse af samhandelskontrakt

I forbindelse med din korrespondance, forespørgsel eller ordre har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger/faktureringsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen/kontrakten, samt i en efterfølgende periode på 84 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang og vi kan følge op på leveringen af ordren – samtidig gemmes personoplysninger for at kunne overholde bogføringsloven.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma(er) med henblik på levering af din ordre.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din ordre og/eller forespørgsel hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på marketing(at)hngroup.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og generel korrespondance.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

HN Group A/S
CVR-nr. 16441104
Kløvermarken 310,
7190 Billund
Tlf.: +45 75338700
E-mail: marketing(at)hngroup.dk 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over HN Group A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt(at)datatilsynet.dk.